Myrthe Michielsen

Myrthe MichielsenMijn naam is Myrthe Michielsen en ik werk als theaterdocent en artistiek leider bij het Theaterhuis. Ik ben in 2010 afgestuurd aan de Academie voor Drama (FHK Tilburg) en ben sindsdien werkzaam als theaterdocent, regisseur en (trainings)acteur.

In mijn jeugd ben ik kind aan huis geweest bij het Centrum voor de Kunsten in Breda, waar ik jarenlang theaterlessen volgde. Ik heb hier veel geleerd: over mezelf, de omgang met anderen, de wereld waarin we leven en natuurlijk over de magie van theater. Vanuit mijn eigen passie en positieve ervaringen vind ik het belangrijk dat plekken als het Theaterhuis bestaan en dat ze blijven groeien.

Typerend voor mijn lessen en voorstellingen is bevlogenheid en humor. Ik ben energiek ingesteld en vind het een fantastische uitdaging om verschillende groepen mensen te enthousiasmeren voor theater. Als docent draag ik veel zorg voor de veiligheid en het vertrouwen binnen een groep. Dat zijn voor mij belangrijke voorwaarden om optimaal te kunnen leren en genieten van theater.