Voorstellingsproject: Hoppen met Hurks theaterroute – Theater 1e Verdieping volwassenen

Inhoud

Kriebelt het bij jou om (weer) bezig te zijn met theater? Doe dan mee met Theater 1e Verdieping! In een ongedwongen sfeer en onder leiding van een gedreven vakdocent ga je in 1 dag en 1 avond aan de slag met het maken van een korte voorstelling. Deze voorstelling wordt op twee dagen gespeeld, op locatie. Er zijn vier locaties, en deze zijn allemaal ontworpen door architect Jacques Hurks.

Wat doe je

De dag begint met een fysieke en mentale warming-up. Na deze warming-up wordt er gerepeteerd voor de locatievoorstelling. De voorstelling zal al improviserend gemaakt worden. Een repetitie bestaat dus voornamelijk uit veel uitproberen en gewoon doen! Uiteraard zal de vakdocent hierin een grote begeleidende rol spelen. De locatievoorstelling zorgt ervoor dat deelnemers een ‘eigen’ voorstelling kunnen maken, met eigen inbreng en eigen ideeen. De locatie moet zorgen voor inspiratie.

Voor wie

Voor iedereen tussen 16 en 88 jaar met of zonder spelervaring die zin heeft in een nieuwe uitdaging, altijd al heeft willen spelen maar waarbij het er nooit van is gekomen, of die eerder heeft gespeeld en zijn/haar passie weer op wil pakken.

Wanneer

Lesdag: zondag 18 maart van 9.30u. tot 17.30u.

Lesavond: in samenspraak in de week vóór de voorstellingen.

Voorstelling op locatie: zaterdag 14 april en zondag 15 april, in de middag.

Waar

Theaterhuis Roosendaal repetitieruimte, Kadeplein 4 te Roosendaal en op de voorstellingslocatie.

Docent

Romy Rockx

Kosten

€ 32,50 ( 1 lesdag, 1 lesavond en 2 voorstellingsmiddagen )

Schrijf je hier in