Dag van het Amateurtheater

DAG VAN HET (AMATEUR)THEATER DOOR THEATERHUIS ROOSENDAAL

Kom meedoen aan of kijk ademloos mee naar twee inspirerende masterclasses acteren.

Het ontmoeten van gelijkgestemden, het opdoen van nieuwe inzichten en vaardigheden. Op zaterdagavond 2 april kan het allemaal in de kleine zaal van Schouwburg De Kring te Roosendaal.

GaiteJansen_IMG_6473_ovvJaneyvanierland

Niemand minder dan Gaite Jansen staat te popelen om de geheimen van het acteervak met jou te delen. Gaite studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en is veelgevraagd actrice, bekend van Toneelgroep Amsterdam (o.a. Medea) en rollen in films als Schemer, Lover or Loser en Sonny Boy. Speciaal voor deze masterclass onderbreekt zij de opnames voor BBC-serie Peaky Blinders.

 

 

 

 

Voor de pauze bent u dan al verwend door inzichten van theaterdocent Bart van Heel. Hij is eigenaar van Tokodrama, één van de oprichters van Theatersport in Nederland en werd voor zijn verdiensten voor het Amsterdams Amateurtoneel benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Iedereen die (amateur-)theater en acteren een warm hart toedraagt is dus van harte welkom. Ga je meedoen of geniet je liever als toeschouwer? Het kan op deze leerzame avond allemaal! En voor de kosten hoef je het niet te laten!

Voor maar 5 euro kun je beide masterclasses bijwonen, incl. pauze drankje.

Wil je meedoen aan de Masterclass van topper Gaite Jansen? Schrijf je dan in voor 25 euro. Je krijgt dan een schitterende uitdaging, pauze drankje en natuurlijk ook toegang tot de hele avond.

Voor €5 (gehele avond) reserveren via De Kring:

www.dekringroosendaal.nl
Voor €25 (gehele avond + deelname aan masterclass Gaite) reserveren:

info@theaterhuisroosendaal.nl

 

Avondprogramma 2 april 2016

19.00 uur        Inloop met enkele kraampjes met informatie

19.45 uur        Opening

19.50 uur        Masterclass Bart van Heel

21.15 uur        Pauze

21.30 uur        Masterclass Gaite Jansen

22.30 uur        Afsluiting